Verjaardag over een maand
Door: Johan
Blijf op de hoogte en volg Johan
25 Oktober 2014 | Rusland, Krasnokamsk
Nou ik heb een vraagje, mijn vrouw tanya heeft 24 november haar verjaardag, en ik zou u het leuk vinden haar een kaartje te sturen voor haar verjaardag? Russen doen dat normaal niet, en ik denk dat het een geweldig verjaardagsverrassing zal zijn voor haar. Ons adres: Tanya Smit, Permskiy Kray, Krasnokamsk, ul. Bolshevistskaya 37-36, 617060, Russia. De post doet er een maandje over, dus daarom vraag ik het nu al:-)
De winkel gaat goed! Ik krijg nu voordurend orders voor restauratie van meubelen,en dat is erg leuk, vooral een blijde klant!
We zijn nog steeds in het proces van het kopen van een huis, we krijgen constant adviezen, en bedenken dan weer een excuus om het huis niet te kopen, bijvoorbeeld, hoe goed is het huis gebouwd? Maar ons droomhuisje staat er nog steeds, dus hopelijk hebben we het voor het eind van dit jaar gekocht:-)
25 Oktober 2014 - 08:30
Nathan:
Gefeliciteerd! (nog een x hier)
Leuk om te lezen van je. Heel veel succes daaro. Ga wel ff kijken of het lukt hiervandaan een kaartje te sturen. ;-)
Groetjes!
Nathan -
25 Oktober 2014 - 11:20
Dick En Janny Oostra:
Van harte gefeliciteerd. Heb het goed samen onder Gods zegen. Kaartje komt er aan -
25 Oktober 2014 - 13:55
Conny En Marten:
Van harte gefeliciteerd! Kan je vrouw Engels? Dan kan ze het kaartje zelf lezen. -
25 Oktober 2014 - 17:10
Johan :
Bedankt! Leuk:-) conny, ze kan beter engels dan mij:-) -
27 November 2014 - 07:15
Richard En Annemieke:
Hoi hoi. Nou dat krijg je nou als je het te druk hebt om je e-mails goed te lezen. Dan vergeet je de verjaardagen van die leuke mensen in Rusland. Maar bij deze ( en niet minder gemeend) GEFELICITEERD !!!!!!!!
Mooi om te lezen dat het goed gaat. Lieve groet uit Groningen.